Höst kläder!
Publicerat den

Här ser ni ett collage med höst grejor som jag gärna skulle vilja ha i min garderob. Särskillt skorna och pratade med pappa och han tyckte dom var fin så ska nog få dom om dom passar. Hoppas ni gillar det <3 Kram


Godis♛♚
Publicerat den

Nu är jag pappa och farfar på väg och ska köpa godis och sen skulle dom göra något också. Sitter och snapchattar med Ebba.
Men i morse så ringde linns mamma och frågade mig och mamma om ville gå på bio med dom och Felicia och mamma kunde inte men jag vill så ska på biooooo i morgon ska bli super duper kul och filmen vi ska se heter "hur många kramar finns det i världen" så ska bli kul att göra något när jag bara legat hemma och varit super förkyld.

Kram Ida∞



Skivit♛
Publicerat den

Har skrivit upp lite idéer i en bok om bloggen och tänkte skriva dom här♡

• Bra uppdatering♡
• Videos♡
• outfits♡
• Tips ♡
• Månads favoriter ♡

Lite av mina idéer har nå några så kan ni alltid kommentera♛♡



Mat♛
Publicerat den



Myssss!
Publicerat den

Hej, nu ska jag snart äta hemma gjord pizza med familjen,farmor och farfar. Ska bli super mysigt.Sedan ska jag nog mysa äta chips och B&J. Har inte bloggat så mycket för har messt sovit och sen skypede jag en stund med min bästissss Hanna! Tog kort på några saker jag börjat använda mycket. Först en rosa bläck penna som jag fick av min mamma så vet inte vart det kommer ifrån. Sedan ett rosa/vit prickigt pennfodral som jag verkligen älskar för att jag älskar rosa & prickigt. Det köpte jag när vi är i stockholm i någon affär, köpte även ett rosa block till men det är i skolan. Sen på bilden är de också ett littet skriv blogg där jag skriver allt möjligt som t.ex. vad jag behöver köpa och vad jag ska blogga om och sånt. Sisst men inte minst min mobil jag har börjat använda kalendern i den och fixat lite på den bytt bakgrud och sånt! En till grej jag kom på är att jag anväder post-it lappar, har i många olika fina färger :)
Kram//Ida


Godmorgon ♚
Publicerat den

Idag är jag hemma från skolan för är jätte förkyld och ont i huvudet. Igår kväll fixade jag lite i mitt rum piffade upp en bok och lite små grejor.
Idag efter lunch typ ska jag och farfar åka till Ica maxi och köpa Ben & Jerry!
Behöver lite gott när jag bara ligger i sängen och kollar på film och sover.
Sen efter Ica ska jag inte göra något speciellt utan att äta min B&J 😋
Så sugen på deeeeeet kan inte vänta!

Sökte på bilder på Google och skulle hitta en ny bakgrunds bild. Och jag hittade en som jag verkligen fasande för den hade fina färger och var verkligen så sjukt söt tyckte jag så. Lägger upp bilden här nere ♚

Kram // Ida♡



Aug. 30, 2013
Publicerat den

Följde med farfar till farmor och ska ge henne lite gott ;) så nu måste mobilen vara avstängd så inlägg kommer sen!



Smothie♡
Publicerat den

I morse när jag vaknade mådde jag Inge bra alls. Jag gick upp tog med mig täcket och la mig i soffan och kollade lite på tv. Sen till frukost så gjorde jag hallon,banan och vanilj smothie så gått sen kollade jag på Pll och drack den ♡

Idag ska jag bara ta det lugnt och kolla på en film jag kollade på igår som heter pitch perfect. Den var väldigt bra∞
Sen ska jag ta det lugnt och vara hemma. Skulle ha börjar dansa idag men det går ju inte om jag är sjuk så får vara hemma och vila!
Kram♡



Viktigt!
Publicerat den

Jag skrev ju att jag kanske skulle sluta blogga men det var några som skrev till mig och skrev att jag verkligen inte skulle de och en frågade mig. Men nu när skolan är känner jag att jag måste ha något jag kan göra när jag just nu inte kan träna massor och då kan jag ju satsa på bloggen. Det kanske inte blir dom bästa och längsta inläggen när jag är i skolan men ska försöka få in ett och annat så börjar i morgon med bloggandet igen.
Pussss och hej💋



Kanske slutar........
Publicerat den



God natt 💕
Publicerat den



Hanna snart∞❣
Publicerat den

Nu ska jag till Hanna snart! Klockan är två men jag vaknade vid halv 11 så har haft det en lugn morgon. Men Hanna skulle äta nu och sen skulle jag komma så ska vi cykla till Ica maxi och handla lite gott då vi ska kolla på film och mysa. Men nu ser det dock ut som det ska regna men hoppas vi slipper det!
Kram ♛♚



Jippi♛
Publicerat den

Bloggar från mobilen: Äntligen så funkar blogg.se appen igen.
Idag har jag varit med Hanna & Ebba och vi har varit ute men mest pratat. Nu ska jag snart äta sen träna lite.
Men det kommer lite bilder från dom dagarna jag inte har bloggat!
Kram❣



~Dagen i en video~
Publicerat den

Har inte hunnit skriva idag så gjorde en video hoppas ni gillar den så hörs vi i morgon♛♡
Idaaolaisson.blogg.se



~Dagen i en video~
Publicerat den

Har inte hunnit skriva idag så gjorde en video hoppas ni gillar den så hörs vi i morgon♛♡
Idaaolaisson.blogg.se



Info
Publicerat den

Emma_davidsson13 ❥



Mys på stan💕
Publicerat den



Bilder från dagen ❥∞
Publicerat den



Dagen;)
Publicerat den

Hejhoppsan! Verkligen inte bra uppdtaerat idag vet inte varför:/ Men idag på förmiddagen har jag bara tagit det lungt och så. Vid lunch tid tittade farmor & farfar fröbi en sväng. Sen vid två kom Elvira och pratade massor om vad som hänt och så.Lite senare sen så bakade vi kladdkaka och allt gick bra (trodde vi) innan jag kom på att jag bara hade smörjt formen och inte hade haft i ströbröd. När vi tog ut den och skulle vänta på den så satt den fast men jag tog en kniv och skärde loss den. När vi hade fått loss kladdkakan så tog vi fram glass och fikade lite! Sen spelade vi spel,vi spelade bamsespel,den försvunna diamanten och alfapet! Nu har jag fixat en ny header är faktiskt ganska nöjd med den. Så skriv gärna vad ni tycker om den :) Efter jag var klar med headern så var det mat vi fick kyckling med pasta och grönsaker och två olika såser. Nu sitter jag med datorn och ska kolla lite innan jag ska kolla lite på tv. Hejdå :)


Bilder:)
Publicerat den



~Bloggar
Publicerat den

Linnronnnwall.horseworld.se är en blogg av en av mina bästa vänner. Den handlar om hennes vardag,hästar och ibland kläder och annat.
Det är en av dom bloggar jag läser.

Andreaviktoria.blogg.se är en annan blogg som jag läser och hon känner jag inte men hennes blogg är super bra och gillar när hon ibland gör videos.

Sen brukar jag även kolla in Kenzas. Alice Hedenstedt, Kissies och några vänners bloggar. Men det är bara ibland jag kollar dom här. Dom jag skrev där uppe kollar jag ofta och varje dag!

Kram~



~Sol~
Publicerat den

Nu har jag Millan & Tilda nyss varit ute och inte gjort något speciellt. Men vi var och åt glass idag och alla köpte twister och en dricka.
Nu ska jag nog snart börja gå hem för har lite saker jag måste göra.
Och som jag skrev i morse så var jag ju hos tandläkaren och det gick bra och så men när jag åt lunch så lossna en av grejorna han hade limmat dit så pappa skulle ringa till dom. Hahahah lyckat!
Kram💕



Glass🍦
Publicerat den



Idén~
Publicerat den

Igår skrev ju jag en fråga och fråga om ni som läser bloggen skulle vilja att jag ska göra videos ibland. Och jag fick ett svar och hon ville det så kommer nog göra det.
Så har ni ider om vilka videos så kan ni skriva till [email protected] eller kommentera~



Bussen!
Publicerat den

Nu sitter jag på bussen och är väldigt trött. I morse väckte mamma mig vi kvart i 7 för då skulle hon åka till jobbet. Jag sa att jag skulle gå upp men det gjorde jag inte så jag somnade om. Så vaknade 9.30 och for upp ut sängen åt frukost och gjorde mig i ordning så fick väldigt stressigt eftersom jag skulle gå till bussen vi kvart över! Haha😂
Outfit bilder kommer sen!
Hejdå💕



~God natt alla kära blogg läsare~
Publicerat den



Idé♡
Publicerat den

Har en idé, ni som läser min blogg och det. Jag undrar om ni vill att jag ska göra någon video ibland (Som haul,outfits eller något annat) men då får ni skiva till mig genom något sätt eller bara kommentera.
Så ska jag försöka göra det ni vill ♡



Solnedgång ♡
Publicerat den

När jag och Julia cyklade hem från träningen så var det solnedgång typ och det var jätte fint.
På träningen var jag med och sköt och passade och gjorde det jag kunde.
Men i morgon ska jag åka buss till stan och gå till tandläkaren. Och sen kanske jag går upp på stan en stund och kollar för är ju så mycket rea. Men bara om det är fint väder!
Nu sitter jag och kikar & smsar och kollar på tv ska nog snart gå och sova.
Kram och sov gott ♡



•bakat•
Publicerat den

Har nyss bakat cupcakes. Är verkigen nöjd med dom.💕



Det kliar i fingrarna!
Publicerat den

Är så sugen på att börja skriva igen. Så ska börja igen, hade tänkt att byta header men måste bara ut och ta lite kort så får göra headern någon annan dag. Men nu ska jag straxt äta lite pannkakor och sedan ska jag och farfar åka och köpa undervattens skal/skydd till mobilen. Hade hoppats på att jag kunde bada och fått provat det men det får jag göra en annan dag. Efter vi har varit på stan ska jag vara med millan en stund tror jag! Uppdaterar mer sen för ska äta nu. kram